Rygsmerter og lændesmerter

Har du problemer med rygsmerter eller lændesmerter og bliver ofte træt, når du sidder længere tid i samme stilling, så er vores NadaChair produkter lige noget for dig. De støtter ryggen og lænden, ved hjælp af en justerbar sele.

Selen placeres bag ved ryggen og stropper der føres ned på hvert sit knæ. På denne måde, er det dine knæ og lårben, der er med til at give den perfekte støtte. Man justerer nemt, hvor på ryggen eller lænden, man har brug for aflastningen. Selen er let at bruge og den kan tages med overalt se instruktionsvideoer. Det er også en mulighed at få en fysioterapeut til at hjælpe med justeringen af selen.

Animation af, hvordan din ryg støttes af NadaChair

Produkter mod rygsmerter

Vores produkter anbefales af fysioterapeuter, akupunktører, kiropraktorer og massører.

Vi har et stort udvalg. Lige fra vores mest solgte model Back-Up, som giver en generel god støtte til din ryg i mange situationer, heriblandt i sofaen eller på café, til vores store model Lumbarjack, der kan bruges bl.a. på kontoret, når du kører bil og mange andre steder.

Lidt info om rygsmerter

I dag er der mange, som lider af rygsmerter. Det kan være alt, lige fra ondt i ryggen, når man står op om morgenen, til daglige smerter efter en diskusprolaps. Det er efterhånden ved, at være en folkesygdom og ifølge nogle statistikker, er det er hver tredje, hvor det i andre, er hver fjerde, som har oplevet smerter i ryggen i kortere eller længere perioder. 

Der er i dag, rigtig mange artikler på nettet omkring smerter i ryggen, hvilket gør, at du kan finde svar på rigtige mange ting. Er du i tvivl om, hvad smerten skyldes og hvad du skal gøre for at afhjælpe den, bør du altid kontakte lægen. De vil ofte henvise til en behandler, dette være sig en fysioterapeut, kiropraktor eller andet.

Mod rygsmerter, kan det i visse tilfælde hjælpe, at kontakte en massør, akupunktør eller anden behandler.

Jeg er selv en af dem, som har kæmpet i flere år, med at få svar på, hvad der er årsagen til mine rygsmerter og ikke mindst, hvad gør jeg for at komme videre. Jeg har været hele turen igennem sundheds systemet, både det private med en sundheds forsikring i hånden og til sidst det offentlige.

Det har meste været efter princippet, et skridt frem og to tilbage. Diagnosen jeg har fået er, "kroniske smerter efter en diskusprolaps".