I vores butik er der produkter, som importeres fra NadaChair (USA) til salg i Skandinavien. Vi vil være at finde på udvalgte på messer.

Siden 1985 har NadaChair (USA) patenteret og produceret en unik linje af rygstøtter, der er konstrueret til at bruge din egen krop til at give støtte til lænd og ryg. Vores produkter hjælper med at mindske og forebygge rygsmerter. Ligegyldigt hvor meget tid du bruger hver dag enten siddende eller kørende i bil, vil et af vores mange produkter, kunne give bedre livskvalitet. Produkterne er bl.a. brugt i rummet af NASA’s astronauter, da de er lette og alsidige nok til at kunne bruges næsten overalt. Mange undersøgelser har vist, at de er blandt de mest effektive på markedet.

Da vores produkter er nemme at betjene, kan de købes på vores hjemmeside eller ved at kontakte os direkte.

Under Instruktionsvideoer er der videoer med brugervejledninger.

NadaChair’s produkter er alle fremstillet efter de højeste krav til materielle og etiske standarder. NadaChair har fastholdt deres forretningsforbindelser med samme oversøiske producent i over to årtier, på trods af konkurrerende tilbud fra andre producenter, netop fordi de gennem årene ved jævnlige tjek har fundet, at deres fabrik opfylder de standarder, der efterspørges af jer som kunder.