3 overvejelser, der kan hjælpe dig med at tage en god beslutning om model er:
1) Din kropsbygning
2) Den aktivitet du planlægger
3) Behovet for tilbehør.

For at finde den helt rigtige type , kan du tage testen

Metoden til at give støtte, er den samme i alle produkterne, men der er en væsentlig forskel mellem virkningerne af elastisk eller ikke-elastisk støtte. Man skal vælge produkterne med udgangspunkt i talje mål, og hvordan trykket fordeles på henholdsvis ryg og knæ. Endelig er der forskellige tilbehør til rådighed, for at øge brugen af produkterne.

Tilbehør: Knæ puder er vores mest populære tilbehør og er til dem, der ønsker mere pude på knæet. Vi anbefaler dette, hvis brugeren har længerevarende siddende perioder, såsom computer arbejde, men også til personer med større kropsbygning. Knæ puderne fordeler bedre trykket på det øverste af skinnebenet, hvilket gør det mere behageligt at sidde i længere perioder.

Fod strop fæstnes på fødderne og medvirker til at strække bagsiden eller sidde med strakte ben på jorden. Alle de ikke-elastiske modeller giver gradvis justering og stabil positionering, som er ideel til terapi eller til situationer i siddende yoga-stilling på jorden.

S'portsBacker støtter præcis som Back-Up modellen, m en passer bedre til personer med mindre kropsbygning. Hvad er en "mindre kropsbygning"? Omkring 60 kg eller derunder. De fleste finder, at de puder, som kan forskydes, giver tilstrækkelig polstring for knæene. Knæ puder kan købes som tilbehør. Fod strop kan også bruges sammen med dette produkt.

Nogle bruger den elastiske Back-RX som deres eneste hjælpemiddel. De stærke elastikker kan opfylde meget af behovet for støtte, men dette produkt kan aldrig blive et terapeutiske hjælpemiddel, som giver gradvis justeringer, så bækkenet bliver stabiliseret bedst muligt. Elasticiteten giver forøget støtte, men den er afhængig af eksisterende ryglæn som i fly, biler, eller på sofaen. Mange bruger det som en "rejse-model", og efterlade deres ikke-elastiske model derhjemme eller på arbejdet. Det er også det perfekte valg for personer, der stå meget med overkroppen forover. Den regulerer automatisk sig selv efter dine bevægelser.

LumbarJack med knæ stropper er det eneste produkt, som vi anbefaler at bruge under kørsel. Elastiske stropper omringer knæene og fæstnes omring fødderne, som så giver fuldstændig fleksibilitet og mobilitet af benene, så de er frie til at kunne bruge pedalerne. Når du bruger de alternative ikke-elastiske siddestropper, konverteres Lumbarjack til en komfortabel støtte ved hjælp af knæene.
Selen kan uden problemer bæres hele dagen. Der er mange, der har meldt tilbage, at de har fået en væsentlig lindring af smerter i ryggen ved siddende stillinger.

Når man bruger selen, har du effektiv støtte af lænden. Når du står op eller går efter brugen af NadaChair, er det ikke ualmindeligt, at have en følelse af velvære og god kropsholdning et stykke tid derefter. Som med alle nye produkter, kan det være nødvendigt, at man justere selen, for at optimere komforten ved længerevarende brug.

Selv om man vil være i stand til at sidde komfortabelt i meget lange perioder, anbefales det, at der tages fornuftige pauser til at stå, strække ben, gå og trække vejret dybt mindst en gang hver time.
Nej, cirkulationen til benene passerer bag knæene. Stropperne er placeret på skinnebenet og er designet til at absorbere tryk uden at afskære blomomløbet.

Det er imidlertid vigtigt at huske, at cirkulationen i benene i høj grad forøges ved bevægelse. Fordi man vil være i stand til at sidde i meget længere perioder, da man sidder mere komfortabelt, anbefales det, at man tager fornuftige pauser til at stå, strække ben, gå og trække vejret dybt mindst en gang hver time.
Nada-Chair selerne skal strammes til, men ikke for stramt. En stor del af justeringen skal man selv korrigere. Hvis du kommer til at føler dig utilpas, skal du blot løsne stropperne lidt. Målet er at støtte lænderyggen lige netop nok til, at forhindre krumning af lænden, som kan føre til rygsmerter. Det anbefales at variere selen ved skiftevis at stramme og løsne stropperne lidt, når du sidder i længere perioder.
Polstringen skal støtte lænderyggen med rygpuden omkring bæltestedet. Prøv dig frem, indtil du finder den mest behagelige stilling for dig.
Nej. En undersøgelse af kritiske bevægelser, såsom bremsning og udkobling har vist, at Lumbarjack ikke forstyrrer brugerens kørsel. Denne undersøgelse er tilgængelige efter anmodning.
Erfaringen viser lige det modsatte. Der er internationale læger, som benytter de ortopædiske seler, når de underviser deres patienter i at sidde lige. Når patienten har tilegnet sig nye kropsholdninger, finder de det lettere at sidde ordentlig uden støtte. Det er primært Back-Up selen fra NadaChairs.dk, der fungerer som støtte mod at falde sammen og mod diskusprolaps, fordi den fungerer som ekstra støtte til at holde ryggen ret. Desværre er kontorstolen en af de mange årsager til svaghed i ryggen. I nogle tilfælde giver den kun en illusion af støtte, men i stedet for falder brugeren sammen mod ryglænet.
Absolut! Ved at støtte lænden så du undgår at krumme ryg, kan back-Up være med til at forhindre progressiv spinal deformation og disc degeneration. Det er afgørende for den langsigtede sundhed af ryggen, at tilpasningen af hvirvlerne opretholdes med de naturlige kurver i ryggen.
Ja, NadaChair selen bidrager effektivt til, at forbedre din kropsholdning i enhver stol. Back-Up selen giver den ekstra lændestøtte, som de fleste ryglæn mangler. Når du bruger selen til at forøge en eksisterende rygstøtte, er det ikke nødvendigt at stramme stropperne så meget, som når du ikke får noget støtte i ryggen overhovedet.
Ja, du skal blot flytte kjolen eller nederdelen nok til at stropperne kan føres rundt om knæene.