Back-Up

(4 kundeanmeldelser)

DKK 649,00

Dette førende produkt Back-Up fra NacaChairs.dk, hjælper dig med, en god og polstret lændestøtte til en bedre kropsholdning. Den har højere polstring i lænden, end den tilsvarende S’portsBacker.

Farve: Sort

Se instruktionsvideo

FIND DEN HELT RIGTIGE TYPE
Klik her , hvis du er du i tvivl om, hvilken type der passer til lige netop dig

Beskrivelse

Det kan være et problem, at finde god rygstøtte, når man sidder ved computeren, i sofaen eller på Café. Dette førende produkt Back-Up fra NadaChairs.dk, hjælper dig, med en god og polstret lændestøtte, til en bedre kropsholdning. Den har dobbelt så meget polstring, som den tilsvarende S’portsBacker.

Back-Up modellen indeholder puder til fordeling af trykket på knæene. (Sælges separat til andre modeller). Dette giver tre gange bedre spredning af presset på skinnebene, og er derfor meget behagelige at bruge. Personer, der sidder stille i lange perioder, ved fx meditation eller personer med nedsat funktion i bevægeapparatet, vil finde denne sele meget anvendeligt til langsigtet komfort.

Yderligere information

Størrelse 20 × 40 × 10 cm

4 anmeldelser af Back-Up

 1. Mr. Andersen

  Et produkt der holder hvad det lover. Sublim støtte. Selvom man ikke tror man “sidder og hænger” så kan du virkelig mærke at der bliver “rettet op” når du har din Back-up på. Klart et produkt jeg vil anbefale.

 2. Birgitte Stubbe

  Den er guld værd for mig…. jeg bruger den når jeg bare ikke kan få ro…. der hvor det er fuldstændig umuligt at finde hvile i min lænd. Der hvor det bare mure trykker bidder brander og alt er et helvede. Så er det på med sedlen……. det er en fantastik følelse af lettelse, en befriende fornemmelse, lige det du drømte om som du aldrig har troet kunne lade sig gøre…. Selen er som en engel, den er så blød, rar og unik fordi den fjerner smerte og irritation og bare befrier dig fra det hele. Du kan pludselig smile og være med i en samtale ved bordet grine og have det hyggeligt….. uden at tænke på hvornår kan jeg tillade mig at gå hjem og lægge mig.
  Denne sele har givet mig mere frihed. Den har givet mig lov til at gå i biografen og sidde på café eller hører foredrag, kunne sidde i venteværelset på sygehuset indtil det bliver min tur.
  Den har givet mig muligheden for at være mere social turde bevæge mig væk fra min bopæl uden at tænke på jeg gerne vil hjem og ligge.
  Tusind tak for min nye bedste ven og største befrielse.
  Der er så mange forskellig steder på ryggen du kan få den til at tage smerte helvede … D e første 5 SEK. Når du rammer det punkt hvor trykket skal gå væk…. er ubeskriveligt… Det er ikke til at tro at der findes noget der kan hjælpe, men det gør der og hvis den virker for dig derude er du ikke i tvivl…

 3. Kristjana Persson

  Den hjælper, det kunne jeg mærke med det samme. Jeg skulle købe en pude til ryggen, men den behøver jeg ikke nu. Jeg kan både bruge den når jeg sidder i min stol og hører lydbøger eller ligger på sofaen med benene hævet. Den er rigtig god når man har ondt i ryggen.

 4. Conny Findsen

  Jeg har været generet af lænde/ hoftesmerter i 2 1/2 år nu diagnostiseret som kroniske smerter. I stedet for at bruge medicin bruger jeg selen når jeg sidder på bænke, stole, sofaer og i tog og fly og får så god lændestøtte at mine muskler afspændes og smerterne næsten forsvinder, som I kan forstå er selen blevet min tro ( følgesvend) jeg kalder ham Fido.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *