Back-RX

DKK 549,00

Til dig der gerne vil have en extra god støtte i ryggen, når du sidder ved computer, i sofaen eller fly på vej til varmere himmelstrøg Hvad er forskellen?

Farve: Sort

Se instruktionsvideo

Beskrivelse

Back-RX® fungerer, som en ekstra støtte til eksisterende ryglæn, for eksempel i fly og biler eller på sofaen derhjemme. Kort sagt, hver gang du har brug for en pude bag din ryg, er Back-RX® en god løsning. Tænk på Back-RX® som din rejse partner, hvilket gør at du kan efterlade din tilpassede rygstøtte ved computeren, på arbejde eller hjemme og benytte Back-RX, når du er ude.

Back-RX® giver en stor støtte til ryggen i kano, på tribunen eller når man på jagten sidder og venter. Dette fungerer ved, at forstørre effekten af ​​de muskler, der arbejder for en god kropsholdning. Mens både de elastiske og ikke-elastiske modeller af NadaChair, stimulerer de centrale muskler til at holde en god kropsholdning, ydermere giver Back-RX® støtte til hoftebøjeren ved, at stabilisere bækkenet, mens man sidder.

For dem, hvis arbejde ofte er foroverbøjet – som fx tandplejere – giver Back-RX® yderligere den fordel at den følger dig, når du læner dig frem eller tilbage. Back-RX® er både praktisk og bekvemt at benytte. Den bliver siddende på plads bagpå ryggen, når du skal op og ned.

Hvis du har automatgear, kan du roligt køre med Back-RX® ved at glide din højre ben ud af løkken. Benet er fri til at betjene gas og bremse mens rygstøtten vedligeholdes af venstre ben.

Hvad er forskellen?

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Størrelse 20 × 40 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Back-RX”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *