LumbarJack

(2 kundeanmeldelser)

DKK 679,00

LumbarJack er den mest alsidige af alle vores rygstøtte produkter, som er designet til, at give dynamisk støtte og komfort til lænden.

Ved bestilling. Skriv venligst størrelse i bemærkninger.

Farve: Sort

Se instruktionsvideo

FIND DEN HELT RIGTIGE TYPE
Klik her , hvis du er du i tvivl om, hvilken type der passer til lige netop dig

Beskrivelse

LumbarJack er den mest alsidige af alle vores rygstøtte produkter, som er designet til at give dynamisk støtte og komfort til lænden.

En rygstøtte til brug under løft, langvarig fremadbøjning eller som hjælp til mobilisering, når der opstår akutte problemer.

Bæltet har ingen stræk, så det bliver ikke løs. Den har brede elastiske bånd, som strammer rundt om ryggen, hvor du har brug for støtten. Kraftig kvalitet.

Tilbehør til en LumbarJack omfatter også elastiske stropper, der omringer knæet og fæstnes omkring fødderne. Disse er afgørende for, at man ubesværet kan betjene kobling eller bremse. Det er også  muligt at bestille ekstra stropper, der kan fastgøres ved hofterne på bæltet, som er praktisk til andre siddende stillinger.

Løfte bæltet er dimensioneret til brugerens talje, målt uden på tøjet

.

 • Small: 55 cm – 85 cm
 • Medium: 80 cm – 110 cm
 • Large: 105 cm – 140 cm.

For større taljemål brug kontakt formularen under kontakt os. Talje vidden kan øges med op til 30 cm mere.

Yderligere information

Størrelse 20 × 40 × 10 cm
Størrelse

, ,

2 anmeldelser af LumbarJack

 1. Ronni Andersen

  LumberJack får min klare anbefaling. Jeg har af flere omgange brugt denne fantastiske rygstøtte som har hjulpet (hjælper) mig hver gang.
  Det er en fantastisk støtte som dette produkt giver når man som jeg har haft problemer med lænd og hofte, og ikke kan holde til at sidde i en bil i alt for mange timer. Der har LumberJack virkelig reddet rø… på mig mange gange. Der er langt til Sydtyskland i bil hvis man efter 1½ time får ondt i ryggen.
  Derudover har den faktisk været brugt på jagt. Det er ikke verdens fedeste komfort du finder i et jagttårn. Der er ikke lige en behagelig stol at sætte sig i, men derimod et bræt uden nogen form for rygstøtte. Der kan min LumberJack virkelig være en stor hjælp.

  Jeg kan uden at blinke med øjnene sige, at har du det mindste knas med lænd, hofte eller ryg, så er jeg overbevist om at NadaChairs har et produkt der kan hjælpe. Det skulle undre mig meget hvis ikke de har. Jeg fik min på anbefaling fra dem, og jeg har ikke fortrudt ét sekund.

 2. Pia Christensen (verificeret ejer)

  Jeg kan på det varmeste anbefale LumbarJack. Efter at have haft problemer med lænden i ugevis, viste LumbarJack sig at være præcis den støtte jeg havde brug for til min lænd når jeg sidder i bilen eller på kontoret.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *